×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Prodigies vinner jämn match mot Diverse Units — får möta regerande mästarna

1
Det talangfulla laget vann sin öppningsmatch i Elitseriens andra gruppspelsomgång.
Talangerna i The Prodigies öppnar Elitseriens andra gruppspelsfas på bästa möjliga sätt. Laget, som slutade trea i den första gruppspelsfasen, besegrade under onsdagskvällen Diverse Units med 2-0 i kartor.

Det var dock långt ifrån någon enkel match för Prodigies. På matchens första karta Mirage låg laget länge under, men med hjälp av en stark comeback på T-sidan kunde laget till slut segra med 19-17. Matchens andra karta Nuke blev också den jämn och slutade 16-14 till Prodigies.

Jonathan "delle" Ahlstedt toppade scoreboarden på Mirage med 27 frallor medan nyförvärvet Liam "DeeP" Kauppi stod för flest kills på Nuke med sina 28 frallor.

Segern innebär att Prodigies får möta de regerande Elitserien-mästarna 00Prospects i gruppfinal nästa vecka. Vinnaren i den matchen säkrar en plats i Elitseriens slutspel som spelas på Dreamhack Summer. För Diverse Units väntar en utslagsmatch mot THUNDR nästa vecka.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..