×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska Major-tvåan kan ha avslöjat Gamerlegion-spelarnas löner

1
Frederik "acoR" Gyldstrand kan ha avslöjat vad spelarna som slutade tvåa i Majorn tjänar.
Att Gamerlegion skulle gå till final i Majorn i Paris var det nog inte många som hade kunnat gissa på förhand.

Gamerlegion stod för en fantastisk insats i Majorn i Paris. Laget överraskade alla och lyckades ta sig till final i den sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive.

I en intervju med den danska nyhetssajten Dust2.dk efter Gamerlegions semifinalvinst mot Heroic fick lagets danska spelare Frederik "acoR" Gyldstrand frågan om han trodde att lagets spelare skulle få erbjudanden från andra större organisationer efter Majorn. 25-åringen trodde att så var fallet och gav då också lite insikt i hur stora löner Gamerlegion-spelarna har i dagsläget.

— Man kan egentligen inte göra något åt det. Om ett tier 1-lag kommer och drar i en kille som får 20 000 danska kronor i månaden och erbjuder 150 000 istället . Det finns ingen som kan säga nej till det, säger acoR.

Om det stämmer att Gamerlegion-spelarna tjänar 20 000 danska kronor i månaden innebär det att de har en månadslön som motsvarar ungefär 30 000 svenska kronor — en siffra som är betydligt lägre än de monsterlöner om flera hundratusentals kronor som spelare i storlag har uppgetts tjäna.

Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..