×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Mästare: Team Vitality vinner den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive

2
Hemmafavoriterna höll för favoritskapet och vinner Majorn i Paris.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Team Vitality vinner den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive. Laget besegrade svensken Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion med 2-0 i kartor i finalen.


Titeln är Team Vitalitys första någonsin i Major-sammanhang. Det är också superstjärnan Mathieu "ZywOo" Herbauts första Major-titel i karriären. 22-åringen, som utsetts till världens bästa Counter-Strike spelare två gånger, och hans lag har tidigare som bäst nått kvartsfinal i turneringen.

ZywOo blev också lagets stora finalhjälte då han visade vägen för Vitality på finalens andra karta Nuke. Laget låg under med 5-10 efter den första halvleken men lyckades, mycket tack vare ZywOos fenomenala AWP-spel, vända kartan i den andra halvleken och vinna med 16-8.

Trots att det blev förlust i finalen utgör Gamerlegions andraplats i Majorn lagets i särklass största bedrift för samtliga spelare i laget.

Förutom äran vinner Team Vitality 500 000 dollar (~5,3 miljoner kronor) i prispengar medan Gamerlegion tar hem 170 000 dollar (~1,8 miljoner kronor).

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..