×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Mästare: Team Vitality vinner den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive

2
Hemmafavoriterna höll för favoritskapet och vinner Majorn i Paris.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Team Vitality vinner den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive. Laget besegrade svensken Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion med 2-0 i kartor i finalen.


Titeln är Team Vitalitys första någonsin i Major-sammanhang. Det är också superstjärnan Mathieu "ZywOo" Herbauts första Major-titel i karriären. 22-åringen, som utsetts till världens bästa Counter-Strike spelare två gånger, och hans lag har tidigare som bäst nått kvartsfinal i turneringen.

ZywOo blev också lagets stora finalhjälte då han visade vägen för Vitality på finalens andra karta Nuke. Laget låg under med 5-10 efter den första halvleken men lyckades, mycket tack vare ZywOos fenomenala AWP-spel, vända kartan i den andra halvleken och vinna med 16-8.

Trots att det blev förlust i finalen utgör Gamerlegions andraplats i Majorn lagets i särklass största bedrift för samtliga spelare i laget.

Förutom äran vinner Team Vitality 500 000 dollar (~5,3 miljoner kronor) i prispengar medan Gamerlegion tar hem 170 000 dollar (~1,8 miljoner kronor).

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..