×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succén fortsätter — dubbla vinster för nawwk i ESL Challenger-slutspelet

2
Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks går starkt i ESL Challenger League-slutspelet.
Majorn i Paris blev minst sagt en succé för Apeks och lagets svenska AWP-stjärna Tim "nawwk" Jonasson. Eventuellt stärkta av den delade tredjeplatsen i årets mest prestigefyllda tävling fortsätter Apeks nu gå starkt i ESL Challenger League-slutspelet.

Under tisdagen spelade Apeks två slutspelsmatcher i tävlingen och lyckades vinna bägge två. Först besegrades det svenskägda laget 9INE med 2-0 i turneringens upper bracket-kvartsfinal. Senare på kvällen följde laget upp med en 2-1-vinst mot 1win i nästa spelomgång.

Segrarna innebär att Apeks nu säkrat en plats i upper bracket-finalen som spelas på onsdag kväll. Där får Apeks möta vinnaren i mötet mellan Monte och Team Spirit Academy som spelas tidigare på dagen.

I turneringens lower bracket fortsätter det svenska laget Eyeballers att hålla sig kvar i tävlingen. På tisdagen vann laget sin match mot k23 med 2-0 och fortsätter därför sin resa i tävlingen under onsdagen då man möter Saw.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..