×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Succén fortsätter — dubbla vinster för nawwk i ESL Challenger-slutspelet

2
Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks går starkt i ESL Challenger League-slutspelet.
Majorn i Paris blev minst sagt en succé för Apeks och lagets svenska AWP-stjärna Tim "nawwk" Jonasson. Eventuellt stärkta av den delade tredjeplatsen i årets mest prestigefyllda tävling fortsätter Apeks nu gå starkt i ESL Challenger League-slutspelet.

Under tisdagen spelade Apeks två slutspelsmatcher i tävlingen och lyckades vinna bägge två. Först besegrades det svenskägda laget 9INE med 2-0 i turneringens upper bracket-kvartsfinal. Senare på kvällen följde laget upp med en 2-1-vinst mot 1win i nästa spelomgång.

Segrarna innebär att Apeks nu säkrat en plats i upper bracket-finalen som spelas på onsdag kväll. Där får Apeks möta vinnaren i mötet mellan Monte och Team Spirit Academy som spelas tidigare på dagen.

I turneringens lower bracket fortsätter det svenska laget Eyeballers att hålla sig kvar i tävlingen. På tisdagen vann laget sin match mot k23 med 2-0 och fortsätter därför sin resa i tävlingen under onsdagen då man möter Saw.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..