×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Hemmafavoriterna klara för Major-final — ZywOo slår ut nawwk

2
Team Vitality var numret större än Apeks i Majorns andra semifinal.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Det blir Team Vitality och Gamerlegion som kommer att mötas i Counter-Strike: Global Offensive historiska sista Major-final. Det står klart efter att Vitality besegrat Apeks i lördagens andra semifinal med 2-0 i kartor.

Resultatet innebär att det är slutspelat för Apeks och lagets svenska AWP-stjärna Tim "nawwk" Jonasson i Majorn för denna gång. Apeks slutar på en delad tredjeplats tillsammans med Heroic vilket är både Apeks och nawwks starkaste resultat i CS-karriären.

Finalen mellan Gamerlegion och Team Vitality spelas på söndag med start klockan 17:00.


Matchens första karta Mirage, som var Apeks kartval, blev en ruggigt jämn historia som kunde avgöras först efter 30 spelade rundor. I slutändan var det Vitality som drog det längsta strået efter en imponerande insats från lagets israeliska spelare Lotan "Spinx" Giladi som noterades för 30 kills på kartan.

Vitality öppnade sedan lagets eget kartval Vertigo starkt genom att vinna 10 rundor på T-sidan, mycket tack vare fint spel från lagets danska veteran Emil "Magisk" Reif. Efter sidbytet arbetade Apeks sig tillbaka in i matchen och efter 25 rundor var Vitalitys ledning en ynka runda.

Närmare än så kom Apeks inte. Mathieu "ZywOo" Herbaut klev fram när det gällde som mest och stängde ner totalt i de sista rundorna och kartan slutade 16-12.

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..