×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Statistik: Så många fick Diamond Coin i den sista CS:GO-Majorn

1
Extremt få spelare lyckades gissa sig till ett Diamond Coin.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Bara 0,3 % av alla CS-spelare lyckades förutspå resultatet i Majorn så pass bra att de belönades med ett Diamond Coin. Det uppger analysverktyget Leetify som samlat data från 3100 publika inventories.

Enligt Leetify lyckades 78 % gissa sig till ett guldmynt medan 22 % fick nöja sig med ett silvermynt i den sista CS:GO-Majorn.

Trots att det var extremt få som lyckades få ett diamantmynt var det ändå betydligt fler som lyckades få ett jämfört med hur många som gissade sig till ett diamantmynt under Majorn i Rio. Då var det bara 0,1 % av alla konton som belönades med ett diamantmynt, vilket gör Rio-myntet till det mest sällsynta av alla Major-mynt.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..