×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Majorn i Stockholm fortfarande mest sedda Counter-Strike-tävlingen

1
Trots enormt Counter-Strike-intresse lyckades Majorn i Paris inte överträffa Stockholms tittarsiffror.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Under de senaste månaderna har intresset för Counter-Strike skjutit i höjden. Spelet har slagit spelarrekord flera gånger om och aldrig förr har så många spelat CS som idag.

Trots detta lyckades inte Majorn i Paris slå de fantastiska tittarsiffror som PGL:s Major i Stockholm nådde hösten år 2021. Enligt analysverktyget Esport Charts hade Stockholm-Majorns final som mest hela 2,7 miljoner samtidiga tittare medan samma siffra för söndagens final mellan Team Vitality och Gamerlegion var 1,5 miljoner.

Även när det kommer till antalet tittade timmar är Majorn i Stockholm etta med 71 miljoner tittade timmar jämfört med 58,8 miljoner tittade timmar för Blast-Majorn.

En viktig faktor att ha i åtanke är dock att Esports Charts inte inkluderar de tittare som valde att följa Majorn via Blasts egen hemsida, Blast.tv. Detta innebär att det fattas en viss andel av tittarna men exakt hur många går inte att uppskatta då Blasts siffror inte är offentliga.

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..