×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Här brister kommentatorn ut i gråt efter Major-finalen

1
Conner "Scrawny" Girvan hyllas efter den känslosamma videon.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Den historiska sista Counter-Strike: Global Offensive-Majorn slutade med en känslosam vinst för hemmafavoriterna Team Vitality. Det var dock inte bara spelarna som kände starka känslor efter att finalen spelats färdigt.

Finalens kommentatorer Conner "Scrawny" Girvan och Mohan "launders" Govindasamy gav allt under matchen och efteråt var de båda tagna av storheten i stunden. I ett inlägg på Twitter delade Scrawny under måndagen en video som visar de båda kommentatorerna direkt efter matchen.

I videon syns hur en märkbart tagen Scrawny fälla en tår efter ha kramat om kommentatorskollegan direkt efter att kommenteringen avslutats. Viden har spridits som en löpeld på Twitter och mängder av CS-fans har tagit tillfället i akt att hylla de båda för sin passion för spelet.

"Dedikation. Passion. Kärlek. Det här gör mig så glad", skriver bland annat duons kollega James Banks i ett svar på inlägget.

Se Scrawnys video här:

Artikelbild: Scrawny/Twitter
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..