×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Team Vitality-stjärnan satte kritikerna på plats: "F*ck you all"

2
Dan "apEX" Madesclaire riktade en rejäl känga till sina kritiker efter Major-vinsten.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Team Vitality vann organisationens första Major någonsin efter att ha besegrat Gamerlegion i finalen med 2-0 i kartor. Direkt efter vinsten intervjuades lagets in-game leader Dan "apEX" Madesclaire på Major-scenen.

Fransmannen, som tidigare vunnit en Major i karriären, valde då att direkt vända sig till sina kritiker och ge dem en rejäl känga.

— Jag vet inte vad jag ska säga, jag känner bara glädje just nu... Jag har blivit kritiserad från dag ett sedan jag blev in-game leader men nu vinner jag en jävla Major, så fuck you all, sade apEX till hemmapublikens stora jubel.

apEX tog över rollen som in-game leader efter Alex "ALEX" McMeekin efter att britten bänkats i Team Vitality i början av 2020. Fransmannen har axlat rollen sedan dess och förutom Major-titeln lett laget till turneringsvinster i Blast Premier Fall 2020 ESL Pro League 2016, IEM Winter 2021 och IEM Rio i år.

Se apEX svar nedan:

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..