×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

nawwk till Major-semifinal — vann kvartsfinal mot Team Liquid

3
Den svenska AWP-stjärnan har säkrat en plats i semifinalen av Majorn i Paris.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Tim "nawwk" Jonasson blir den andra svenska spelaren att säkra en plats i Majorn i Paris semifinaler. Den svenska AWP-stjärnan gör Isak "isak" Fahlén sällskap i semifinalerna efter att Apeks besegrat Team Liquid med 2-0 i Majorns fjärde och sista kvartsfinal.

På lördag kväll får nawwk och hans lagkamrater spela sin semifinal mot hemmafavoriterna Team Vitality. Med schemalagd starttid klockan 19:00 ställs då nawwk mot en av världens främsta snipers i form av Mathieu "ZywOo" Herbaut i en glödhet AWP-duell.

Att två svenska spelare spelar semifinal i en Major har inte varit en vanlig företeelse de senaste åren. Senast det hände var i Krakow 2017 när Fnatics då helsvenska femma spelade semifinal mot Astralis.


Matchen mellan Apeks och Liquid inleddes på Apeks kartval Ancient och laget fick en flygande start på T-sidan och säkrade hela elva rundor i den första halvleken. nawwk och lagkamraterna Martin "STYKO" Styk och Damjan "kyxsan" Stoilkovski spelade alla på hög nivå och på CT-sidan kunde Apeks stänga kartan med siffrorna 16-10.

På Overpass öppnade Apeks återigen på bästa möjliga sätt. 22-årige kyxsan storspelade och visade vägen för laget på CT-sidan där Apeks återigen lyckades plocka elva rundvinster. Liquid vann den andra pistolrundan och lyckades säkra några rundor men en 1v3-clutch från nawwk i den 25:e rundan gav Apeks energin som krävdes för att stänga kartan. 16-11 skrevs slutresultatet på den andra kartan.

Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..