×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

G2 Esports kritiseras efter nya reklamfilmen med m0NESY

1
Direkt när stjärnan fyllde 18 så släppte de en video om gambling med honom.
G2 Esports har säkrat en ny sponsor till sina två CS-lag. Detta är gamblingsidan CSGORoll. I samband med detta släppte de en video för att hajpa upp samarbetet. I denna ser vi bland annat svenska stjärnorna Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie.

Huvudperson i klippet är dock AWP-superstjärnan Ilya "m0NESY-" Osipov. Detta har nu kritiserats rejält. Anledningen till detta är att G2 Esports släppte videon dagen efter m0NESY fyllde 18.

Köp- och säljsajten BitSkins svarade på G2:s tweet där de ställer sig frågande till varför de gör reklam för oreglerad skingambling till en fanbase som är minderårig. De fortsätter med att säga att detta är ett stort problem i CS- och esport-världen och att G2 Esports borde veta bättre.

Även stora profiler som DonHaci och ohnePixel reagerade negativt till nyheten. ohnePixel skrev: "Sällsynt G2 L", på Twitter.



Artikelbild: G2 Esports

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..