×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

m0NESY reagerar på CS-2-ändringarna: "Varför ens använda smokes?"

1
G2 Esports-stjärnan är kritisk till de nya rökgranaterna.
Något som de flesta reagerat starkt på nu när Counter-Strike 2 är smokes. Det går nu att manipulera smokes genom att kasta granat eller skjuta igenom den. Någon som hade en spännande reaktion på detta var Ilya "m0NESY-" Osipov.

"Jag kollade deras videos om nya CS, det är kul. Kasta en HE och skjuta igenom smokes låter dig se igenom dem. Så, varför ens använda smokes då?, skrev G2 Esports-stjärnan som blivit känd för sina galna smokes i sin Telegram-kanal.

Han fortsätter dock med att säga att detta är ett beta-test och att mycket kommer att ändras innan spelet släpps på riktigt. Han säger att kartorna och texturerna ser fantastiska ut. Han säger även att allt låter bra på papper men att han måste testa själv.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..