×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

dev1ce hyllar den nya generationens AWP-spelare: "Absurda skills"

1
Nicolai "dev1ce" Reedtz tror att Ilya "m0NESY-" Osipov kommer vara en av de bästa spelarna någonsin.
I det senaste avsnittet av HLTV Confirmed gästade Nicolai "dev1ce" Reedtz. AWP-legendaren pratade där om den nya genarationen av AWP-spelare. Han lyfter fram Ilya "m0NESY-" Osipov som en person som kommer att vara en av de bästa att någonsin röra CS. "Han har absurda skills och det är mer cleant än hos Oleksandr "s1mple" Kostyliev", säger dev1ce.

Han pratade även om fler AWP-spelare. Han lyfter fram spelare från CIS-regionen som Abdul "degster" Gasanov som han menar har lite mer att lära sig men som är riktigt bra. Även Denis "deko" Zhukov menar han är bra, trots att han har ett rykte av att inte vara den skönaste att spela med.

dev1ce säger också att han har mycket att lära sig av andra AWP-spelare som Helvijs "broky" Saukants och Dmitry "sh1ro" Sokolov. Han säger att just dessa två passar så bra i sina lag och är riktigt bra på att tradea med sin AWP när de tar sig in på en sajt. Detta är något han säger att han arbetar på vilket är väldigt nytt för han.



Artikelbild: Stefan Romare, Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..