×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

dev1ce bekräftar: Hans flickvän var otrogen med hans nära vän

1
Den före detta NIP-spelaren berättar nu om den tuffa perioden.
I en intervju med klädesmärket bareen berättar Nicolai "dev1ce" Reedtz om hans tuffa period i Sverige. Den danska AWP-stjärnan hade bott i Sverige tillsammans med sin flickvän sedan 2018 och i 2021 valde han att lämna Astralis och gå med i Ninjas in Pyjamas.

Att ha närmre till kontoret var dock inte bara positivt. Efter endast två månader som NIP-spelare så fick han reda på att hans dåvarande flickvän var otrogen mot honom. Han berättar att detta ska ha pågått under en längre period och att flera visste om det. Det ska dessutom ha varit med en av hans nära vänner.

dev1ce talar också om sina stressproblem. Han berättar att han haft dessa sedan han började spela professionellt. Detta gjorde att han ofta spydde på grund av stressen. Han fortsätter med att säga att i slutet av NIP-tiden så blev det värre då han varken hade flickvän eller några kompisar i Sverige.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..