×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

dev1ce om comebacken: "Jag är fortfarande lite ringrostig"

1
Nicolai "dev1ce" Reedtz är tillbaka i tävlingssammanhang och han är väldigt nöjd över sina första matcher.
Det tog nästan exakt ett år för Nicolai "dev1ce" Reedtz att komma tillbaka till servern. 364 dagar efter hans sista match med Ninjas in Pyjamas gjorde han sin comeback i Astralis och på ett personligt plan gick det bra. Han dominerade i sin första match som de vann och i förlusten mot HEET var han fortfarande bäst i laget.

I en intervju med Astralis själva så skriver den danska stjärnan att han tycker det känns fantastiskt att vara tillbaka. Han erkänner dock att han fortfarande är lite ringrostig. Han säger även att det är laget som är det viktigaste och att det är det han är mest nöjd över, att spela i ett lag igen.

dev1ce säger att han är rejält självsäker om att laget är på rätt bana och menar att de dåliga resultatet mot HEET inte överskuggar den positiva känslan av att vara tillbaka. Astralis skriver att de kommer att spela ytterligare en online-turnering i december, vilken är dock okänt.


Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..