×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Skin med f*tt-pattern sålt för tiotusentals kronor

1
Skinet har sålts för att det ser ut som att det är ett könsorgan på det.
Om det är något som tagit fart de senaste åren är det skins. De säljs för sinnessjuka summor. Något som ofta är en anledningen till detta är mönstret som ett skin har, detta då inte alla skins av samma modell har samma mönster. Det finns många som folk vet om, så som scar pattern för AK-47 | Case Hardened.

Men det finns andra som är lite mer speciella. Ett av dessa är till skinet Five-SeveN | Kami. Skinet såldes precis för 1 300 euro, motsvarande ungefär 14 800 kronor. Varför? Jo för att på baksidan av skinet kan man, om man har lite fantasi, se något som liknar ett kvinnligt könsorgan.

Samlaren som köpte skinet, Leafy, har redan gjort en craft till skinet. Han har placerat fyra stycken Cloud9 Katowice 2015 Holo-klistermärken på det. Det senaste som såldes på market var för 450 dollar, ungefär 4 600 kronor.




Artikelbild: ZeusperCS
Videokälla: Valve

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..