×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple öppnar upp om ex-flickvännens stöd: "Hon förändrade mitt liv"

1
Den bästa CS:GO-spelaren någonsin öppnar om hur hans ex hjälpte honom.
Efter att Natus Vincere gått 3-0 i första gruppen av Majorkvalet så höll Oleksandr "s1mple" Kostyliev en frågestund på sin Telegram-kanal. Han öppnade där upp hur hans ex-flickvän, Arina "AhriNyan" Berdnikova hjälpt honom kvala till en Major.

Han berättar att under Starladder RMR 2021 ställdes mot Gambit Esports, nuvarande Cloud9 i finalen. Navi kom från lower bracket i turneringen fick därför starta matchen med 0-1 i kartor. Gambit vann den första som spelades och nu var det 0-2.

s1mple säger att han blev förbannad. Men det var då som hans dåvarande tjej hjälpte honom. "Så vad? Vad hände? Kom igen, ta dig samman, tagga till ditt lag så kommer ni att vinna", ska hon ha sagt enligt s1mple. Navi vände också matchen och vann 3-2 i kartor. Detta ledde till att de var klara till Majorn i Stockholm, som de senare vann.

Han berättar även att trots vad som hänt mellan dem så är han evigt tacksam för henne: "Hon förändrade mitt liv helt och hållet och satte mig på rätt väg, vad som än hände mellan oss så är hon personen jag kommer att vara evigt tacksam till".

Artikelbild: AhriNyan via Instagram, Kalle Strömgren
Videokälla: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..