×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

CS-profilen öppnar upp om hatet: "Hade panikattack under sändningen"

1
Kommentatorn berättar om hatet hon har fått utstå.
Den australiska kommentatorn Lucy "LucyLuce" Eastwood har under året tagit plats i flera av ESL:s och Blasts stora turneringar. Nu berättar hon om hur mycket hat hon har fått. Hon skriver på Twitter att hon aldrig i sitt liv varit med om så hatfyllda människor, detta genom trådar på HLTV, Twitch-chatten, privatmeddelanden och svar på hennes inlägg.

Hon beskriver det som själkrossande och berättar om den tuffaste perioden: "Jag hade panikattack under sändningen för första gången i mitt liv denna vecka. Kan du tänka dig känslan när du kollar på nedräkningen gå mot noll för att sedan fakea ett leende tiotusentals tittare som du känner dissekerar varje centimeter av dig?"

LucyLuce fortsätter med att hon har återhämtad sig och kände att hon efter detta gjorde ett bra jobb. Hon har nu fått stöd av flera stora CS-profiler som nu vädjar till fansen att sluta hata.



Artikelbild: Adela Sznajder/ESL

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..