×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ett av världens mest eftertraktade skins auktioneras ut

1
Ett av de skins som flest personer vill ha auktioneras nu ut.
Ett av de dyraste CS-skinsen i världen håller just nu på auktioneras ut. Skinet i fråga är en StatTrak M4A4 | Howl med fyra stycken iBuyPower Katowice 2014 Holo-klistermärken på. En version av samma skin med samma klistermärken såldes 2020 för 100 000 dollar. Detta hade även bättre float än skinet som nu auktioneras.

Men det är ingen hemlighet att skin-priser har ökat de senaste åren. Detta leder nu till att det högsta budet i skrivande stund ligger på hela 210 000 dollar, motsvarande ungefär 2,18 miljoner svenska kronor. Skinet auktioneras ut av danska skinprofilen zipeL som även är delägare av ECSTATIC.

Varför är skinet så dyrt?

Skins har bara ökat i pris de senaste åren men M4A4 | Howl är speciellt. Skinet är ett så kallat contraband. Det går inte att få tag på nya versioner av skinet längre. Detta på grund av att orginalkonsten på skinet var stulet. Valve gjorde därför en egen design och gjorde så att ingen annan kunde öppna det längre.

Detta gör att en Howl är extremt sällsynt. Den är även FN och StatTrak. Men detta är inte allt. Den har även fyra stycken iBuyPower Katowice 2014 Holo på sig, ett av de dyraste klistermärkena i spelet. Ett sådant klistermärke går just nu för runt 67 000 dollar, motsvarande nästan 700 000 kronor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..