×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Extremt värdefullt skin såldes för hundralappar — värd nästan 100 gånger så mycket

1
Skinet såldes för några hundralappar när det kan vara värd tiotusentals kronor.
Ett extremt ovanligt AK-skin har sålts. Skinet som är en StatTrak AK47 | Blue Laminate FN såldes faktiskt på steams egna marknadsplats för endast 38,61 dollar, ungefär 402 svenska kronor. Detta är ett sinnessjukt lågt pris för skinet och här är varför.

Skinet i sig är inget superspeciellt. Dock har den fyra stycken Mousesports Katowice 2014 Holo-klistermärken på sig. Dessa stickers går idag för ungefär 3 300 dollar, motsvarande cirka 34 200 kronor. Med tanke på skicket av AK:n och att det är fyra bra klistermärken kan vi uppskatta att AK:n skulle gå för priset av ett klistermärke, det vill säga 34 200 kronor.

Men detta är inte allt. Detta är faktiskt den enda registrerade StatTrak AK47 | Blue Laminate FN som har fyra stycken Mousesports Katowice 2014 Holo-klistermärken på sig. Detta gör skinet ännu mer ovanligt då det är en 1/1. Priset kan således vara ännu mer än detta. Det finns dock också möjlighet att ett liknande skin finns i ett privat inventory.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..