×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter Major-fiaskot — Astralis verkar satsa på sexmanna-roster igen

1
Danskarna gör ändringar efter det misslyckade Major-kvalet.
Det danska storlaget Astralis lyckades inte ta sig till den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive. Nu väljer laget att göra om i sin laguppställning.

I ett inlägg på Twitter meddelade Astralis under måndagen att akademispelaren Alexander "Altekz" Givskov flyttas upp till huvudlaget. Altekz har spelat för Astralis akademilag Astralis Talent sedan i mars 2021 och har under vårsäsongen imponerat genom att bland annat leda sitt lag till tävlingsvinster i Dust2.dk Ligaen och CCT North Europe Series.

Astralis har inte meddelat att någon spelare i huvudlaget kommer att bänkas, vilket gör att Astralis ännu en gång har en laguppställning på sex spelare.

Under sommaren 2020 fick Astralis mycket uppmärksamhet efter att laget för första gången valt att aktivt satsa på att ha sex spelare kontrakterade till sitt huvudlag. Sedan dess har laget vid flera tillfällen haft sex spelare i huvudlaget vilket i många fall lett till kritik då en spelare i praktiken alltid sitter på bänken och förhindras från att spela.

Astralis är nu:
Andreas "Xyp9x" Højsleth
Lukas "gla1ve" Rossander
Benjamin "blameF" Bremer
Nicolai "dev1ce" Reedtz
Christian "Buzz" Andersen
Alexander "Altekz" Givskov


Artikelbild: Pressbild/Astralis
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..