×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix vann toppmötet mot Energyultra – ensam etta i tabellen

1
Talangerna i Energyultra hade svårt att mäta sig med Lilmix.
Lilmix är ensam etta i Elitseriens grundserietabell efter att ha besegrat talangerna i Energyultra under onsdagskvällen. Toppmötet slutade med en övertygande 16-7-vinst på Ancient till Lilmix.

Lilmix-duon Adam "bq" Bergqvist och Max "quix" Lindqvist, visade vägen för Lilmix i segern. Precis som i veckans tidigare vinst mot Pepsilon var det bq som toppade scoreboarden med 26 kills medan quix inte var långt efter med 25 frallor.

Sverige Energyultra
delle, dezt, jocab, TIMhehe, upE

Sverige Lilmix
b0denmaster, bq, hns, HugoXD, quix

I övriga tre Elitserien-matcher i onsdagens spelomgång vann mot Diverse Units, 00Prospects besegrade Redflags och Begrip tog en övertidsvinst mot Hawradash.

Onsdagens resultat innebär att Lilmix toppar tabellen på 12 poäng följt av Kappa Bar och Energyultra med 10 respektive 9 poäng. De enda lagen som än så länge är obesegrade är Young Ninjas och Lemondogs som står på 6 poäng efter två spelade matcher vardera.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..