×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tredje raka vinsten för Lilmix i Elitserien — upp på delad ledning i tabellen

1
Elitserien-veteranen Adam "bq" Bergqvist visade vägen när Lilmix besegrade Pepsilon.
Elitserien-veteranerna i Lilmix fick en tuff start på säsongen när man åkte på förlust mot Young Ninjas. Nu är laget minst sagt på vinnarspåret och under tisdagskvällen säkrade man sin tredje raka vinst i grundserien.

Tisdagens seger kom mot Pepsilon och matchen slutade 16-13 på Overpass. Lilmix-spelaren Adam "bq" Bergqvist, som tillsammans med lagkamraten Max "quix" Lindqvist är den enda spelare som deltagit i alla säsonger av Elitserien, visade vägen för sitt lag med 29 kills vid sitt namn.

Segern innebär att Lilmix går upp på 9 inspelade poäng på fyra matcher vilket räcker för att laget ska klättra till en delad förstaplats i Elitserien-tabellen. Placeringen delar man med med de unga talangerna i Energyultra.

Det spelades tre andra matcher i Elitserien under gårdagen. I de matcherna vann 9INE Academy mot Ella Ella La, Begrip besegrade Diverse Units och Lemondogs vann mot .

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..