×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Energyultra tillbaka på vinnarspåret — vann tredje Elitserien-matchen för säsongen

1
De svenska talangerna toppar nu Elitseriens grundserie-tabell.
Energyultra är tillbaka på vinnarspåret i Elitserien. Efter förra veckans förlust mot Diverse Units lyckades Energyultra besegra Pepsilon med 16-13 på Vertigo.

Som siffrorna avslöjar blev matchen en jämn affär som Energyultra till slut gick segrandes ur. 17-åriga Jacob "jocab" Nerheden toppade scoreboarden för sitt lag med 25 kills i matchen.

Segern innebär att Energyultra vunnit tre av sina fyra spelade matcher för säsongen. Den resultatraden räcker för att laget inför veckans spelomgång placerar sig överst i tabellen framför Kappa Bar, Diverse och Lilmix.

Med det sagt är det flera av förhandsfavoriterna som ännu bara spelat en match under säsongen. Förra säsongens finalister Young Ninjas och 00Prospects hör till de lag som bara hunnit med att spela en match än så länge.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..