×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Diverse Units säkrar andra Elitserien-vinsten — nu tvåa i tabellen

2
Elitseriens nykomlingar säkrade sin andra vinst i grundserien.
Diverse Units kliver upp på en andraplats i Elitseriens grundserietabell. Det står klart efter att laget under torsdagen säkrat sin andra vinst genom att besegra Eneregyultra med klara 16-7 på Inferno.

Inför matchen hade Energyultra, som också är nykomlingar i Elitserien, inlett grundserien med två raka vinster. Diverse satte dock stopp för en fortsatt vinstsvit mycket tack vare stabilt spel från trion Timmy "Sn0w" Bruhn, Teodor "titulus" Krizbai Obradovic och Jonas "TiiREX" Gunnarsson som levererade 23, 22 och 21 kills vardera.

Med fyra matcher spelade har Diverse sex poäng, vilket är samma som Lilmix och Energyultra som båda har en match mindre spelad.

Under torsdagen spelade också Redflags mot 9INE Academy. I den matchen tog Redflags sin första seger för säsongen efter 16-13 på Inferno.

Artikelbild: Pressbild/Elitserien

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..