×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Vinst för Lemondogs i lagets första Elitserien-match för säsongen

1
Robin "robiin" Sjögren glänste när Lemondogs vann sin första match för säsongen i Elitserien.
Det klassiska svenska laget Lemondogs fick en kanonstart på sin Elitserien-säsong. Laget besegrade Diverse Units i sin öppningsmatch på tisdagskvällen med 16-11.

Matchen spelades på Mirage och Lemondogs-spelaren Robin "robiin" Sjögren utmärkte sig särskilt i mötet. 28-åringen, som den senaste tiden också spelat i Owen "smooya" Butterfields mixlag Into The Bin, stod för 26 kills i matchen vilket var överlägset flest på servern.

Med en match spelad har Lemondogs maximala tre poäng vilket räcker till en sjätteplats i Elitseriens grundserie-tabell. Tabellen toppas för närvarande av Kappa Bar med 7 poäng följt av Energyultra och Lilmix som båda har 6 inspelade poäng.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..