×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensken bannad för fusk — slog ut Godsent ur viktiga kvalet

1
En av spelarna som slog ut Godsent ur kvalet har nu blivit bannad för fusk.
Under förra veckan spelades det andra och sista öppna kvalet till Pelaajat Nordic Masters, ett kval som leder till Blast Showdown. Ett lag som gick in som stora favoriter i kvalet var svenska Godsent. De åkte dock ut redan i sin första match mot svenska laget North Kick.

Med i det laget fanns den svenska spelaren CJJ, även känd som CJ2K, blivit bannad på Faceit för fusk. Detta är inte första gången som spelaren varit del av fuskkontroverser. Under förra året blev laget 2EASY bannade från Elitserien på grund av en spelare fuskade, även i det laget spelade CJJ.

Med i North Kick fanns även Anton "magi" Alevärn. Under förra veckan så blev ytterligare en av hans tidigare lagkamrater bannad för fusk. Då var det den estländska spelaren Risto "Suic" Vaher som han och Adam "flaw" Gustafsson hade spelat ett stängt kval med på HLTV.

Godsent-spelaren William "draken" Sundin kommenterade avstängning på Twitter. Han skrev där: "Inte förvånad, h*******".Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..