×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Media: Dansken kan bli Evil Geniuses nya spelare

1
Den före detta Heroic-spelaren kan bli Evil Geniuses nyförvärv.
Ismail "refrezh" Ali är på väg att skriva på för Evil Geniuses. Det uppger nyhetssajten Blix.GG som talat med flera källor nära organisationen.

Enligt sajten är Evil Geniuses och 25-åringen muntligt överens om ett kontrakt och refrezh väntas ersätta kanadensaren Jadan "HexT" Postma i lagets startfemma.

Uppgifterna kommer efter en resultatmässigt tuff vår för det amerikanska storlaget. Förutom att EG misslyckats i kvalet till Majorn i Paris har laget dessutom slutat på bottenplaceringar i IEM Katowice, Blast Premiers gruppspel och ESL Pro League.

Den danska spelaren kommer senast från en sejour i den tyskägda organisationen Sprout. Spelaren bänkades och transferlistades i slutet av februari som ett led i flera förändringar i laget. Tidigare har refrezh spelat i bland annat Heroic och MAD Lions.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..