×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Kanonstart för Ninjas In Pyjamas i ESL Pro League-gruppspelet

1
Svensklaget vann sin öppningsmatch i ESL Pro League-gruppspelet med 2-0 i kartor.
Ninjas in Pyjamas fick en bra start på ESL Pro League-gruppspelet under onsdagskvällen. Den svenska organisationen besegrade brasilianska Pain Gaming med 2-0 i kartor i gruppens öppningsmatch.

Svensklaget kopplade greppet om matchen direkt genom en stabil CT-sida på Pains kartval Nuke. Först efter att NIP gått upp till en 12-6-ledning hittade brassarna in i matchen och lyckades ta ikapp och till och med gå upp i en 13-12-ledning. Med kniven mot strupen tog NIP tillbaka taktpinnen och kunde till slut vinna fyra raka rundor och stänga kartan med siffrorna 16-13.

På Vertigo förlorade NIP visserligen den inledande pistolrundan men med pengar på fickan kunde laget snabbt ta kommandot över kartan. Ludvig "Brollan" Brolin visade vägen genom att vinna många öppningsdueller för NIP och avslutade kartan i toppen av scoreboarden med sina 32 kills när ninjorna tog en 16-13-seger på kartan. REZ var tvåa med 24 kills.

Segern innebär att NIP får möta världsfyran Faze Clan i gruppspelets andra match. Faze tog en bekväm seger i sin inledande gruppspelsmatch mot australiensiska Rooster efter 16-6 på Nuke och 16-7 på Inferno.

NIP och Faze Clan möter varandra på torsdag klockan 19:30.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..