×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Tung förlust för NIP — föll mot Grayhound Gaming i ESL Pro League

1
Ninjas In Pyjamas förlorade sin andra raka match i ESL Pro League.
Svensklaget Ninjas in Pyjamas åkte på en svidande tung förlust mot australiensiska Grayhound Gaming i fredagens ESL Pro League-möte. NIP förlorade gruppspelsmatchen med 1-2 i kartor efter att ha tappat en 1-0-ledning till förlust.

Förlusten innebär att NIP har kniven mot strupen under resterande matcher i Pro League-gruppspelet. Laget måste vinna två raka matcher för att ta sig vidare till slutspelet — om laget förlorar en match är man utslagna.

Europa Ninjas In Pyjamas
REZ, Brollan, Aleksib, k0nfig, headtr1ck

Australien Grayhound Gaming
Liazz, INS, Vexite, Sico, aliStair

Ninjas In Pyjamas öppnade matchen strålande och fullkomligt körde över Grayhound på australiensarnas eget kartval Ancient. Ninjornas senaste tillskott Kristian "k0nfig" Wienecke och Daniil "headtr1ck" Valitov hade lekstuga på kartan och toppade scoreboarden med 22 respektive 25 kills när NIP säkrade kartvinsten med hela 16-2.

Därefter tappade NIP initiativet i matchen helt. En svag T-sida från svensklaget på Vertigo lade grund för Grayhounds 16-9-seger på kartan och på Mirage fick ninjorna inte ordning på sitt försvarsspel i den andra halvleken. Den avgörande kartan slutade 16-12 i Grayhounds favör.

18-årige Declan "Vexite" Portelli blev Grayhounds stora hjälte på de sista två kartorna. Talangen toppade scoreboarden på bägge kartorna med 23 kills på Vertigo och 24 på Mirage.

NIP:s nästa möte är en vinna eller försvinna-match mot OG som förlorade sin fredagsmatch mot Pain Gaming. Matchen mellan NIP och OG spelas klockan 19:30 på lördagen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..