×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Slutspelat för svensklagen i Elisa Invitational efter dubbla åttondelsförluster

1
Det ville sig inte för varken Eyeballers eller Young Ninjas i de nordiska derbyna i Elisa-slutspelet.
Snipp, snapp, snut, så var Elisa Invitational-slutspelet slut. Åtminstone för de svenska lagen Eyeballers och Young Ninjas som båda förlorade sina åttondelsfinaler under tisdagen.

Eyeballers var först ut och förlorade sin åttondel mot finska HAVU Gaming med 0-2 i kartor efter förluster på Inferno (10-16) och Ancient (9-16). Young Ninjas följde sedan upp med en egen 0-2-förlust mot Copenhagen Flames efter 16-19 på Vertigo och 13-16 på Nuke.

Resultaten innebär att det inte längre är några helsvenska femmor med och slåss i Elisa-slutspelet. Helt tomt på svenskar är det dock inte då både Jonathan "b0denmaster" Bodenmalms ATK och Isak "isak" Fahléns Gamerlegion blivit direkt inbjudna till turneringens kvartsfinaler.

ATK möter Copenhagen Flames i sin kvartsfinal på torsdag klockan 19:00 medan Gamerlegion klockan 16:00 samma dag möter möter vinnaren i åttondelsfinalen mellan Partizan och Illuminar Gaming.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..