×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas värvar ny coach till sitt damlag

1
Den svenska organisationen har presenterat en ny coach för sitt ESL Impact-lag.
Under onsdagen presenterade den svenska organisationen Ninjas In Pyjamas den bulgariska coachen Anton "ToH1o" Georgiev som ny tränare för organisationens damlag. 33-åringen ansluter till laget och kommer bland annat att coacha den svenska spelaren Jennica "jenkon" Sjögren.

ToH1o kommer senast från ett tränaruppdrag i KRC Genk Esports och har tidigare tränat lag som Windigo Gaming och Smash Esports. Bulgaren var en av de coacher som tidigare varit avstängda för att ha nyttjat den så kallade coachbuggen men under torsdagen meddelade ToH1o att hans avstängning hävts av Valve och att han numera tillåts att coacha i Valve-sponsrade turneringar.

Under våren kommer Ninjas In Pyjamas att spela i ESL Impact som är ESL:s satsning på damscenen. Nästa säsong av ESL Impact drar igång den 8 mars med regionala onlineturneringar där topplagen går vidare till LAN-finaler som spelas i Dallas i juni.

Ninjas In Pyjamas är:
Mayline-Joy "ASTRA" Champliaud
Jennica "jenkon" Sjögren
Nederländerna Naomi "Nayomy" Janssen
Nederländerna Kiara "Qiyarah" Janssen
Paulie "pauliiee" Barazani

Anton "ToH1o" Georgiev (coach)

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..