×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas utan inbjudan till miljonturneringen

1
Fredrik "REZ" Sterner och Ludvig "Brollan" Brolin ser ut att missa IEM Dallas.
När turneringsarrangören ESL under måndagen presenterade vilka lag som fått en inbjudan till vårens miljonturnering IEM Dallas lyste svensklaget Ninjas in Pyjamas med sin frånvaro. På listan av de inbjudna lagen återfanns inte den svenska organisationen som alltså ser ut att missa en av vårens största turneringar.

Om NIP inte kommer till spel i Dallas innebär det att laget missar sin första IEM-turnering sedan december 2020 då laget inte deltog i onlineturneringen IEM Global Challenge. NIP:s frånvaro innebär också att inte en enda svensk spelare fått en inbjudan till turneringen.

Bland de inbjudna lagen till IEM Dallas finns istället bland annat världens just nu fyra högst rankade lag G2 Esports, Heroic, Team Liquid och Faze Clan. Topplagen får sällskap av ytterligare 3 av ESL:s partnerlag i form av Complexity Gaming, ENCE Esports och Furia Esports.

De sista lagen som blivit direkt inbjudna är MOUZ och Outsiders tack vare deras placering på ESL:s egen världsranking samt Evil Geniuses som blivit inbjudna på en local hero-seedning.

Ytterligare sex lag ska tillkomma till turneringen. Fem av dessa fylls genom kval, där Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic fått en inbjudan till det stängda europeiska kvalet, medan ytterligare ett lag ska få en direktinbjudan baserat på sin placering på ESL:s världsranking.



Artikelbild: Kalle Strömgren och Kim Andersson

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..