×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

7licious uppskriven för amerikanskt lag inför ESL Impact

1
Den före detta Ninjas In Pyjamas-spelaren är uppskriven för ett nytt storlag.
Den före detta Ninjas In Pyjamas-spelaren Tilde "7licious" Byström kan spela nästa säsong av ESL Impact League för ett amerikanskt lag. På ESL:s hemsida är den svenska spelaren uppskriven som Evil Geniuses femte spelare i turneringen.

EG har sedan slutet av januari bara haft fyra spelare kontrakterade till sitt damlag efter att 18-årige Lucy "empathy" Verkaik lämnat laget. EG spelar sin första match i den nordamerikanska upplagan av ESL Impact League under natten till fredag och organisationen har ännu inte kommunicerat utåt vem som ersätter empathy.

7licious kommer senast från en relativt kort sejour i NIP då hon var en av spelarna som ingick i NIP:s första damlag som presenterades i september förra året. I januari i år förpassades hon sedan till bänken för att göra plats för nya spelare i laget.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..