×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska CS-legendaren satsar på comeback: "Min passion, mitt hem"

1
Zainab "zAAz" Turkie gör comeback i CS:GO efter halvåret i pension.
Zainab "zAAz" Turkie gick i pension för nästan ett halvår sedan efter sin karriär i CS:GO följt av Valorant. Nu meddelar legendaren om sin comeback till CS:GO på Twitter.

"Pensionen har varit jobbig, väldigt jobbig. Att tävla är en enorm del av mig och jag kan inte beskriva med ord hur tufft det varit på sista tiden. Jag vill inte gå in på detaljer, jag vill göra det enkelt och säga att jag är tillbaka i tävlingsinriktad gaming, men denna gång i CS:GO", avslöjar zAAz.

"Det är fortfarande en dröm att jobba med att utbilda ynglingar men inte än. 6 månader utan att tävla kändes som evigheter. Jag är fortfarande extremt hungrig och kan inte vänta på att ta mitt arsle tillbaka på servern. Så vem är redo för dominans?", avslutar zAAz sin tweet.

zAAz utvecklar även på sin Twitter varför hon väljer att gå tillbaka till CS:GO istället för Valorant.

"Varför CS:GO och inte Valorant? Väldigt enkelt. Jag har spelat CS i 18-19 år typ, det är min passion, mitt hem. Jag är säker att om vi hade turneringar innan jag bytte till Valorant så hade inte många tjejer bytt, inkluderat mig själv. Så snälla mer CS:GO-turneringar!", förklarar zAAz.

Det dröjde inte länge innan zAAz bjöd på en uppdatering igen där hon skrev att hon för första gången sedan pensioneringen spelat CS:GO där 11 timmar av Deathmatch fick henne att känna sig tillbaka på banan.

Artikelbild: Fredrik Nilsson/Dreamhack

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..