×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska duon fortsätter tävla i CS:GO — registrerat lag för nästa ESEA-säsong

1
Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie fortsätter att tävla i Counter-Strike.
Den legendariska svenska CS-duon Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie lämnade formellt sett Counter-Strike-scenen hösten 2019. Efter dess skördade svenskorna stora framgångar i Valorant under storlaget G2 Esports innan zAAz i maj 2022 avslutade spelarkarriären.

I december gjorde sedan duon comeback på CS-servrarna i kvalet till IEM Katowices damturnering. Nu verkar det som att comebacken inte bara var en tillfällig sådan, då zAAz och julianos lag WeRunThisPlace nu är registrerade för nästa säsong av onlineturneringen ESEA Open.

Duon har registrerat en femma med sin före detta lagkamrat Anastasia "kr4sylya" Khlobystina, den tidigare Godsent-spelaren Anna "Ann4" Laurinovica och Oleksandra "manka" Kruspe som spelat flera turneringar för olika mixlag. Om CS-tävlandet innebär något för julianos framgångsrika Valorant-karriär är i skrivande stund oklart.

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports och Michal Konkol/Riot Games
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..