×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent säkrar slutspelsplats i CCT South Europe Series

3
Erik "ztr" Gustafsson och Joel "joel" Holmlund visade vägen när Godsent säkrade avancemang i CCT South Europe Series.
Godsent är klara för slutspel i onlineturneringen CCT South Europe Series. Laget säkrade sin tredje vinst i turneringens gruppspel under måndagen och tisdagen då man besegrade det serb-bulgariska laget Partizan med 2-1 i kartor.

Matchen tvingades spelas över två dagar då matchen, som började spelas på måndagen, tvingades avbrytas vid ställningen 1-1 på grund av tekniska problem. Under tisdagen spelades den avgörande kartan Inferno som Godsent vann med siffrorna 16-13 efter att ha kämpat sig tillbaka på T-sidan från ett 6-9-underläge i den andra halvleken.

Talangerna Erik "ztr" Gustafsson och Joel "joel" Holmlund var bästa svenskar på servern under matchen. Duon stod för 72 respektive 71 kills över de tre kartorna. Sett över hela gruppspelet var det dock AWP-spelaren William "draken" Sundin som imponerade mest. 27-åringen toppade scoreboarden i två av de fyra gruppspelsmatcherna och noterades för en HLTV-rating på 1.15.

Även Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks spelade till sig avancemang från gruppspelet under tisdagen efter vinst mot bulgariska Voyvoda. Det sista svensklaget i turneringen, 00Prospects, har fortfarande möjlighet att ta sig till slutspel men måste vinna en direkt avgörande match på onsdagen mot just Partizan. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 18:30.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..