×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

isak vinner onlineturnering — Godsent tar första pallplatsen

1
Den svenska Gamerlegion-spelaren tar hem årets första turneringsvinst.
Gamerlegion vinner onlineturneringen Thunderpick Bitcoin Series efter att ha besegrat det franska laget Falcons Esports med 2-0 i finalen under måndagskvällen. Segern blev en revansch för Gamerlegion som förlorat mot Falcons tidigare i slutspelets upper bracket-semifinal.

I finalen var Gamerlegion mer eller mindre överlägsna. Laget säkrade två raka kartvinster på Vertigo (16-6) och Anubis (16-9) och Falcons var aldrig riktigt nära att utmana på någon av kartorna.

GL bjöds tillsammans med Godsent in direkt till turneringens slutspel och slapp därmed spela i de tidigare faserna som spelats sedan i slutet av november förra året. Efter att ha förlorat upper bracket-semifinalen mot Falcons vann Gamerlegion tre raka matcher mot IKLA, Godsent och Falcons.

Genom segern tar GL hem 30 000 dollar (~318 000 kronor) i prispengar vilket är isaks största vinst sett till prispengar hittills i karriären. För Godsent innebar förlusten mot Gamerlegion i lower bracket-finalen att laget slutar trea i turneringen och därmed tar hem 2550 dollar (~27 000 kronor) i prispengar.

Europa Gamerlegion
acoR, Keoz, siuhy, isak, iM

Frankrike Falcons Esports
bodyy, kennyS, NBK, misutaaa, Python

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..