×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers fortsätter klättra på världsrankingen – når ny topplacering

1
Sveriges högst rankade lag klättrar vidare på världsrankingen.
När CS-sajten HLTV under måndagen uppdaterade sin världsranking innebar det att det svenska storlaget Eyeballers fortsatte sin positiva trend och klättrade ett par placeringar. Genom veckans uppdatering klättrar Sveriges högst rankade lag tre placeringar och är nu rankade på plats 42 i världen.

Placeringen är Eyeballers högsta hittills på rankingen sedan laget grundades i juni förra året. Även om svenskarna inte säkrat någon topplacering i någon av de onlineturneringar som man deltagit i har Eyeballers den senaste tiden konsekvent tagit sig vidare från turneringarnas gruppspelsfaser och nått slutspelsplatser.

Nedanför Eyeballers är det riktigt jämnt bland de svenska lagen på rankingen. Godsent klättrar till en andraplats bland svensklagen efter att laget klättrat till plats 70 på världsrankingen. Därefter kommer 00Prospects på plats 71 och Young Ninjas på plats 74.

Sveriges högst rankade lag på HLTV:s världsranking
1. Eyeballers
2. Godsent
3. 00Prospects
4. Young Ninjas
5. Lilmix

Artikelbild: Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..