×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

dev1ces budskap till NIP-fansen: "En positiv upplevelse"

1
Nicolai "dev1ce" Reedtz skiner positivt ljus på tiden med Ninjas in Pyjamas.
Nicolai "dev1ce" Reedtz tackar av Ninjas in Pyjamas på Twitter till följd av stjärnans officiella transfer tillbaka till Astralis.

"Jag vet att de flesta av er har sett att från och med idag är jag inte längre en NIP-spelare. Jag skulle vilja tacka er alla för ert stöd som ni visat mig över vad som har varit en riktigt svår period.", skriver dev1ce på Twitter.

"Generellt, att vara med NIP var en positiv upplevelse, jag kände att jag hade en god relation med alla där och att de var förstående över mitt beslut att ta den tid jag behövde för att återhämtas.", fortsätter dev1ce.

"Vi delade några framgångar tillsammans och jag uppskattade alltid kärleken och stödet från fansen. Saker har inte riktigt blivit så som någon tänkte, men jag är tacksam att se att det går bra för laget och jag önskar alla det bästa inför framtiden.", avslutar dev1ce sin tweet med.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..