×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent vinner Älg Classico — besegrade Eyeballers i två jämna kartor

3
William "draken" Sundin briljerade när Godsent drog det längsta strået i derbyt mot Eyeballers.
Under måndagsförmiddagen möttes de två svenska storlagen Godsent och Eyeballers i ett derby som Esportstudion på förhand valt att benämna som "Älg Classico". Godsent drog det längsta strået och säkrade därmed en kvartsfinalsplats i onlineturneringen CCT West Europe Series.

Även om matchen slutade 2-0 till Godsent var det en riktigt jämn batalj lagen emellan. På Eyeballers kartval Overpass lyckades Godsent vända ett 10-14-underläge till vinst 16-14 efter sex raka rundvinster på T-sidan. Storyn upprepade sig sedan på Ancient där Eyeballers som mest ledde med 13-6. Godsents CT-sida i den andra halvleken var dock ogenomträngbar och den andra kartan slutade även den 16-14.

William "draken" Sundin var bäste svensk på servern. Över de två kartorna skramlade Godsents AWP-stjärna ihop 50 kills och noterades för en HLTV-rating på 1.36.

I kvartsfinalen kan Godsent få ytterligare ett svenskmöte då laget hamnat på samma sida av slutspelsträdet som Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion. Under måndagen möter Gamerlegion det danska laget Tricked Esport i sin åttondelsfinal.

Artikelbild: Pressbild/Godsent och Shuvam Kumar/Unsplash

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..