×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers överlever i ESL Challenger League-slutspelet — fortsätter kriga i lower bracket

1
Jesper "JW" Wecksell visade vägen när Eyeballers besegrade FTW i ESL Challenger League-slutspelet.
Eyeballers håller sig kvar i ESL Challenger League-slutspelet. Efter lagets inledande förlust mot Team Finests tidigare lag lyckades svenskarna under onsdagen besegra det portugisiska laget For The Win Esports med 2-1 i kartor i turneringens lower bracket.

Eyeballers AWP-legendar Jesper "JW" Wecksell var bästa svensk på servern i segern. JW toppade scoreboarden i alla tre kartorna och avslutade serien med sammanlagt 66 kills. Även parhästen Robin "flusha" Rönnquist hade en bra dag med 54 kills totalt.

Genom segern säkrar Eyeballers en topp 16-placering i turneringen, vilket innebär att svenskarna garanterat får behålla sin plats i nästa säsong av ESL Challenger League. För att laget ska säkra avancemang till ESL Pro League krävs att Eyeballers vinner sju raka matcher i slutspelet.

Eyeballers nästa slutspelsmatch i turneringen är mot det franska laget Falcons Esports. Det är i skrivande stund inte klart när den matchen kommer att spelas.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..