×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här blir spelaragenten knivad av svenska talangen: "NO CHILL"

1
Mathieu "ZywOo" Herbauts agent fick smaka svenskt stål.
Den franska CS-agenten Jérôme Coupez, vars agentur bland annat representerar Mathieu "ZywOo" Herbaut, Jonathan "EliGE" Jablonowski och Owen "smooya" Butterfield, ville som så många andra njuta av lite CS i mellandagarna. Någon avslappnad CS-stund blev det dock inte.

I ett inlägg på Twitter berättar Coupez att han fick möta en svensk stack med bland annat Ludvig "Brollan" Brolin, Linus "nilo" Bergman och Tim "susp" Ångström i laget. I inlägget delar fransmannen också ett klipp från susps stream som visar hur den svenska talangen knivar honom i den första pistolrundan.

"Man kommer tillbaka från tre veckors resande utan dator... Man får erbjudandet att köra en 'chill' Faceit-match efter ett dyngs resande... Det slutar med att man får möta svenska odjur och det här är vad susp gör i den första rundan...", skriver Coupez om matchen.

"Man kör en till Faceit-match 20 minuter senare och man får möta dem igen... NO CHILL".

Se susp sätta kniven i fransmannens rygg

Artikelbild: susp/Twitch och Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..