×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Young Ninjas-mixen vinner Suberior League

1
Mixlaget som spelade under namnet ztrfanclub tog hem Suberior League.
Under söndagen slutspelat i spelplattformen Esportals svenska onlineturnering Suberior League. Turneringen togs hem av mixlaget ztrfanclub, vars kärna utgörs av en trio från Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas.

Laget var dominanta slutspelet igenom och förlorade inte en enda karta på sina tre spelade slutspelsmatcher. Laget inledde slutspelsdagen med en 2-0-vinst mot Lilmix och följde sedan upp med samma resultat mot mixlagen cu fish i semifinalen och Zuria i finalen.

Genom turneringsvinsten tar ztrfanclub hem 35 000 kronor i prispengar samt en årsförbrukning mackor per spelare från turneringens sponsor Subway. Andraplatsen i turneringen gick till Zuria medan aktiebolag tog hem matchen om tredjeplatsen mot cu fish.

ztrfanclub ställde upp med följande spelare:
Hugo "HugoXD" Hallgren
Tim "susp" Ångström
Sean "eraa" Casido Knutsson
Adam "adamb" Ångström
Max "maxster" Jansson

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..