×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Förlust för KRIMZ efter sjuk match från ZywOo — får möta Complexity i måstematch

1
Nu är det vinna eller försvinna för Freddy "KRIMZ" Johansson.
Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic hade chansen att säkra en plats i IEM Katowice-slutspelet under måndagseftermiddagen. Tyvärr blev det ingen säkrad slutspelsplats för KRIMZ då Fnatic förlorade grupp B:s upper bracket-semifinal mot Team Vitality med 1-2 i kartor.

Den avgörande faktorn i matchen var Vitalitys AWP-stjärna Mathieu "ZywOo" Herbaut som stod för en toppeninsats under matchen. Fransmannen låg i toppen av scoreboarden på alla tre kartor och avslutade matchen med hela 74 kills och bara 47 deaths.

För KRIMZ, som är den enda svenska spelaren kvar i turneringen efter att Ninjas in Pyjamas-duon Fredrik "REZ" Sterner och Ludvig "Brollan" Brolin slagits ut ur IEM Katowice-gruppspelet tidigare under måndagen, väntar nu en resa i grupp B:s lower bracket. Två raka vinster krävs av Fnatic för att säkra en plats i slutspelet.

Den första måstematchen för KRIMZ spelas redan på tisdagen klockan 12:30 då Fnatic möter Complexity Gaming.



Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..