×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Trots kross på första kartan — Ninjas In Pyjamas utslagna ur IEM Katowice

1
Ninjas In Pyjamas missar slutspelet i Intel Extreme Masters Katowice 2023.
Utslagningsmatchen mellan Ninjas in Pyjamas och Outsiders startade bra för laget med två svenskar. De dominerade sin T-sida på Vertigo och fick med sig hela 14 rundor till sidbytet. Outsiders hade ingen chans efter det, 16-5 till NIP. Fredrik "REZ" Sterner lyckades under kartan dra två stycken ACE.

Näst på tur var Outsiders kartval, Overpass, och nu vände matchbilden helt. När Ali "Jame" Djami och kompani fick starta på T-sidan så kunde de nu sätta tempot. Med nio vunna rundor på den attackerande sidan kunde utjämna matchen med 16-12.

Sista och avgörande kartan blev Inferno. Och återigen var det T-sidorna som stod i fokus. NIP kunde få med sig relativt bekväma åtta rundor till sidbytet men det räckte inte på långa vägar. De kunde bara vinna en runda på sin CT-sida. 16-9 till Outsiders och NIP är utslagna ur IEM Katowice 2023.




Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..