×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsents tunga kvalseger — säkrar avancemang i onlineturneringen

1
Den nya svenska femman fortsätter sitt avancemang i Elisa Invitational.
Godsent är klara för nästa gruppspelsfas i onlineturneringen Elisa Invitational. Det står klart efter att laget under tisdagen vunnit det nordiska derbyt mot ECSTATIC med 2-0 i kartor och därmed säkrat sin tredje raka vinst i gruppspelet.

Svenskarna kopplade greppet om matchen direkt genom en stark CT-sida på danskarnas kartval Nuke. Med en 10-5-ledning efter 15 spelade rundor kunde Godsent hålla undan Ecstatic i den andra halvleken och säkra en 16-10-vinst på kartan.

På Mirage dominerade sedan svenskarna från start till slut. Lagets 18-årige supertalang Joel "joel" Holmlund mosade danskar på löpande band och avslutade Godsents 16-6-seger med hela 31(!) kills.

Sverige Godsent
joel, draken, Plopski, RuStY, ztr

Danmark Ecstatic
salazar, maNkz, Cabbi, Queenix, kraghen

Förutom Godsent deltar tre andra svenska femmor i Elisa Invitationals första swissgruppspelsfas. Under tisdagen åkte 00Prospects på sin tredje förlust i gruppspelet och slogs därmed ut ur turneringen.

De övriga två svenska lagen Eyeballers och Young Ninjas har två vinster och en förlust som facit i gruppspelet och har på onsdagen chansen att göra Godsent sällskap i nästa gruppspelsfas. Eyeballers möter Partizan Esports klockan 11:00 medan Young Ninjas ställs mot Falcons Esports klockan 14:00.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..