×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är svenskarna som tävlar om en plats i nya norska LAN-turneringen

1
Flera svenska talanger gör upp om fyra platser i de norska LAN-finalerna.
Under tisdagen inleds kvalet till den nya norska LAN-turneringen Heroes of Lofoten. 16 lag har blivit inbjudna att delta i kvalet och totalt 4 av de inbjudna lagen kommer att få en plats i LAN-turneringen som spelas i början av mars.

Från svenskt håll är det flera talangfulla femmor och spelare som fått en inbjudan till kvalet. Tre svenska akademifemmor i form av Young Ninjas, 00Prospects och 9INE Academy utgör de helsvenska lagen som deltar i kvalet.

Utöver akademifemmorna är det flera svenska spelare som spelar i icke-helsvenska lag som också får chansen att säkra en biljett till Lofoten. De svenskar som kliver in i turneringen med icke-svenska femmor är Alex "PALM1" Palm (777 Esports), Simon "Yxngstxr" Bojie (Metizport), Simon "simon" Ferngren (Bitfix) samt duon Herman "1Knas" Hattevig och Leo "Silence" Ingvarsson (7AM).

Kvalet drar igång på tisdag kväll och avslutas på söndag den 5 februari. Alla matcher sänds på turneringsarrangören Mistgames Twitch-konto.

Artikelbild: Kim Andersson och Daniel Sandström
Videokälla: Blast Premier/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..