×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix, isak och phzy vidare till dag två i IEM Spring-kvalen

1
Flera svenskar kan fortfarande nå IEM Spring.
Under måndagen drog det sista öppna kvalet till IEM Spring, en av vårens största turneringar, igång. En hel del svenskar ställde upp i kvalet men det var bara ett fåtal som lyckades överleva till kvalets andra och sista speldag.

Den enda helsvenska femman som fortfarande har en chans att ta sig vidare i kvalet är Lilmix. Laget hade en på pappret relativt bekväm resa till kvalets åttondelsfinal med vinst mot ukrainska B8 som främsta skalp.

Utöver Lilmix är både Isak "isak" Fahléns Gamerlegion och Love "phzy" Smidebrants Sangal Esports klara för åttondelsfinal. Bland svenskarna som åkte ut sent i kvalet kan Eyeballers, som åkte ut i sextondelsfinalen, nämnas.

Samtliga åttondelsfinaler i kvalet spelas med start klockan 18:00 på tisdagen. Lilmix möter då Eternal Fire, Gamerlegion ställs mot det franska laget Falcons Esports och Sangal får möta portugisiska For The Win Esports.

Artikelbild: Daniel Sandström, Kim Andersson och Kalle Strömgren
Videokälla: Fragbite/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..