×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Spelarbetyg: Så bra var svenskarna i Blast Premier Spring-gruppspelet

1
Säsongsstarten blev tuff för de svenska spelarna i Blast Premier Spring-gruppspelet. Här är Fragbites betyg på Ninjas In Pyjamas-svenskarna.

Fredrik "REZ" Sterner— 3/5

Bild: Kalle Strömgren
Bild: Kalle Strömgren

Efter att ha prövat vingarna som AWP-spelare är Fredrik "REZ" Sterner nu tillbaka som rifler. Det är ett drag som verkar passa 25-åringen bra.

I NIP:s fyra matcher var REZ otvivelaktigt lagets bästa spelare. Var riktigt bra på flera kartor och kommer att vara en viktig pusselbit i lagbygget framöver men hade också lite sämre insatser där han inte fick samma utdelning.

Att REZ har en hög högstanivå kommer inte som någon nyhet utan utmaningen för spelaren är fortsatt att hitta ett sätt att konsekvent leverera på en hög nivå.

Ludvig "Brollan" Brolin — 2/5

Bild: Kalle Strömgren
Bild: Kalle Strömgren

När Ludvig "Brollan" Brolin spelar bra är NIP ett lag som kan slå alla lag i världen. I årets första turnering fick vi inte riktigt se den Brollan vi är vana vid vilket 20-åringens blygsamma HLTV-rating på 0.94 visar.

Om NIP ska vara ett lag som utmanar om de största titlarna behövs en Brollan i form. Förhoppningsvis kommer Brollan igång under säsongens gång och blir den matchvinnare som han har potential att vara.

Max "maxster" Jansson — 3/5

Bild: Kim Andersson
Bild: Kim Andersson

När Hampus "hampus" Poser tvingades lämna turneringen kallades akademispelaren Max "maxster" Jansson upp till NIP:s huvudlag. Att kallas in som ersättare med så kort varsel är inte en lätt uppgift men maxster kom in och presterade mot motstånd i absoluta världsklass.

18-åringen visade under turneringen att han definitivt är en talang att hålla ett öga på inför framtiden och det hade varit spännande att se fler matcher från spelaren i huvudlaget.

Hampus "hampus" Poser — Inget betyg

Tvingades lämna turneringen på grund av sjukdom och får därför inget betyg.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..